SottiisiMoves 2020 Streamillä lähes 6000 katsojaa

Kahteen kertaan peruttu SottiisiMoves 2020 -tapahtuma muokattiin onnistuneesti viikossa verkkoon. Pispalan Sottiisin ja Nuori Kulttuuri 50-vuotisjuhlafestivaali oli suunniteltu järjestettäväksi 16.-18.10.2020. Mukana Stream tapahtumassa oli myös saman peruutuskohtalon aiemmin keväällä kokenut Kansanmusiikkiliiton Samuelin Poloneesi.

Nyt tapahtumaviikonlopun aikana kuvattiin kuusi erilaista suoratoistoa Tampere-talon Sorsapuistosalista ja Kulttuuritalo Laikusta. SottiisiMoves 2020 Stream keräsi arviolta lähes 6000 katsojaa livetallenteiden äärelle.

”SottiisiMoves 2020 Stream oli onnistunut ja mielenkiintoinen kokemus. Saimme luotua tapahtuman, jossa yhteys syntyi ja tunnelma välittyi verkon kautta.”, kertoo Suomen Nuorisoseurojen toimialajohtaja Jukka Heinämäki.

Olennaisena osana SottiisiMoves 2020 tapahtumaa oli myös lasten ja nuorten Tanssiralli- ja Moves tanssikatselmukset. Sekin muokattiin verkkoon. Tanssiryhmiltä pyydettiin esityksistä pikavauhtia videot ja niitä saatiin 66 kappaletta. Kymmenhenkinen ammattilaisraati kokoontui erityisturvajärjestelyin Tampere-taloon ja katsoi ryhmien esitystallenteet. Raadin sarjanimeämiset ja stipendit julkistettiin sunnuntaina 18.10.

Moves-katselmuksen tulokset:
https://sottiisi.fi/yhdessa-tekemisen-nautinto-oli-kasinkosketeltavaa-nuori-kulttuuri-movesin-raati-jakoi-stipendeja-ja-kunniakirjoja/

Tanssiralli -katselmuksen tulokset:
https://sottiisi.fi/tanssirallissa-luotettiin-ilahduttavasti-tanssin-voimaan/

Kaikki SottisiMoves Stream 2020 tallenteet löytyvät osoitteesta:
https://sottiisi.fi/etusivu/sottiisimoves-2020-streamit/
Erityisherkkuna tallenteista löytyy myös ripaus nostalgiaa, elokuva: ”Pispalan Sottiisi 1970”.