Tanssiralli I

Pyynikkisali F.E. Sillanpään katu 9, Tampere

Tanssiralli IKansantanssikatselmus lasten ja nuorten ryhmille: Motoran Ripakat, Kansulit, PikkuOttoset l, JunioriOttoset l, Šavissa, PikkuOttoset II.Esiintyvien ryhmien esittelyMotoran Ripakat esittävät teoksen Lempi-ihmisille. Teos on kirje ystävyydelle. Se muistuttaa meitä kaikkia ystävien merkityksestä ja tärkeydestä. Tämän teoksen myötä haluamme haastaa meidät kaikki kirjoittamaan kirjeen ystävälle ja kertomaan mitä juuri hän sinulle merkitsee. "Hei ystävä! Olet ollut tukenani […]

5€ - 12€

Pispalan Sottiisin 2024 avajaiset

Laikunlava Puutarhakatu 1, Tampere

Pispalan Sottiisin vuoden 2024 kansantanssiyhtye Nuorisoseura Motoran Vinhakat, Kuusalu Keskkooli folgiruhm Virosta, Žuburi Latviasta ja Flamingo & Pervotsvit Ukrainasta avaavat festivaaliviikonlopun.

Vapaa pääsy

Kävipä duuri – lasten avajaisillanvietto

Tampereen yhteiskoulun lukio Hallituskatu 32, Tampere

SISÄÄNPÄÄSY VAIN SOTTIISIPASSILLA Lasten avajaisillanvietto Tampereen yhteiskoulun lukiolla. Lastenmusiikkiorkesteri Orffit antaa tahtia lauluihin, leikkeihin ja tansseihin Sottiisin osallistujille.  

Viiskauttaviis – tanhutaan siis

Tullikamarin Pakkahuone Tullikamarin aukio 2, Tampere

Motoran Vinhakat ja kansanmusiikkiyhtye 5/5 lyövät hynttyyt yhteen konsertissa. Mukana myös Nuorisoseura Motoran tanssiryhmät, Etelän vakan Nuorten-ilta sekä Kuusalu Keskkooli folgiruhm Virosta. Tanssi- ja soittojameissa tahtia antavat 5/5 ja Rälläkkä.

10€ - 20€