Metsän lapsen harjoitusaikataulu ja kenttäkartat julkaistu

Metsän lapsi on lasten ja nuorten esittämä seikkailu omaan itseen, suomalaiseen mytologiaan ja aivan tavallisten lasten lähiympäristöön. Pyynikin palloiluhalli muuttuu Pispalan Sottiisissa teatteriksi, joka luo puitteet 260 lapsen ja nuoren esittämälle teokselle. Metsän lapsi -teos esitetään Pyynikin palloiluhallilla sunnuntaina 19.6. klo 13.00.

Metsän lapsi -teokseen osallistuville ja siinä esiintyville lasten ja nuorten kansantanssiryhmille on julkaistu kattava materiaalipaketti verkkosivuillamme. Sivustolta löytyy esimerkiksi kullekin taitotasolle laadittu, oma harjoitusaikataulu. Metsän lapsi -teosta harjoitelleen perjantaista 17.6. esityspäivään 19.6. saakka.

Materiaaleista löytyvät myös ryhmien kenttäkartat, kulkusuunnat ja siirtymät esityksen aikana. Sivustolla on myös suunnitelma kunkin ryhmän sijainnista teoksen eri kohtauksissa.

Ohjaajien toivotaan tutustuvan materiaaleihin huolellisesti hyvissä ajoin. Puvustusohjeet esiintymisasujen tuunaamiseen kierrätysmateriaaleista löytyvät tanssinriemu.fi-sivustolta.