Ilonpitoa ilmassa - Tule ja osallistu Sottiisiin!

Sottiisipassi
Sottiisipassi on henkilökohtainen festivaalipassi, joka sisältää vapaan pääsyn kaikkiin Sottiisin tilaisuuksiin. Tapahtuman ohjelma löytyy täältä.

Festivaalikeskus
Pispalan Sottiisin festivaalikeskus sijaitsee Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa eli Pirkkahallissa osoitteessa Ilmailunkatu 20. Messukeskuksessa on myös tapahtumainfo, joka on avoinna torstaina klo 12–20, perjantaina ja lauantaina klo 8–20 ja sunnuntaina 9–12.

Festivaaliruokailut
Ruokailut järjestetään sunnuntain lounasta lukuunottamatta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Arlanda-ravintolassa. Sunnuntain lounas järjestetään Tammelan koululla (Ilmarinkatu 17). Ruokailut vain ennakkoon ne varanneille.
Ruokailuajat:
Torstaipäivällinen klo 17–20Perjantai: aamupala klo 7–9, lounas klo 11–14, päivällinen klo 17–20, Lauantai: aamupala klo 7–9, lounas klo 11–14, päivällinen klo 17–20, Sunnuntai: aamupala klo 7–9, lounas klo 11–14

Festivaalimajoitus
Sisäleirintäkeskus Folk Camp Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa on avoinna torstaista sunnuntaihin. Majoitus vain sen ennakkoon varanneille.

Bussikuljetukset ja pysäköinti
Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi keskustasta Messu- ja Urheilukeskukseen puolen tunnin välein ja ajoaika on n. 15 min. Sottiisi-iltoihin ja sunnuntaiaamulle on lisäksi ylimääräiset vuorot (14Y), joista lisätietoja tapahtuman infopisteestä. Myös linjat 1, 11 ja 26 liikennöivät läheltä Messukeskusta. Katso linjan 14 aikataulut alempaa. Lisää tietoa bussireiteistä löytyy täältä. Messukeskuksen läheisyydessä on iso maksuton pysäköintialue.

Tapahtumatuotteet
Sottiisin upouusi Työ ja Ilonpito T-paita ja monta muutakin mukavaa nuorisoseuratuotetta on saatavilla Nuorisoseurojen Puoti-verkkokaupasta.

Sottiisi somessa
Pispalan Sottiisia voi seurata Facebookista, Instagramista ja Twitteristä, jossa on luvassa festivaalitunnelmia, tärkeää informaatiota sekä kurkistusta tapahtuman järjestämisen kulisseihin. Myös jokainen festivaalikävijä voi hypätä mukaan Sottiisin somepöhinään lisäämällä julkaisuihinsa tämän vuoden Pispalan Sottiisin virallisen hashtagin #sottiisi2018. FACEBOOK: Pispalan Sottiisi, INSTAGRAM: @sottiisi, TWITTER: @sottiisi.

Sottiisipassin edut Särkänniemessä