Osallistumismaksut

Koko tapahtuman ajaksi
40 € / henkilö
Päiväksi
30 € / henkilö
Alle 7-vuotiaat
(vuosina 2013-2017 syntyneet)
25 € / henkilö
Alle 2-vuotiaat ja tätä nuoremmat
(vuosina 2018-2020 syntyneet)
Maksutta

Osallistumismaksu sisältää SottiisiMoves-tapahtumapassin, jolla on vapaa pääsy kaikkiin tapahtuman tilaisuuksiin.

Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden Moves- ja/tai Tanssiralli-katselmuksiin sekä Saa tanssia! -teokseen. Jokaisella Moves- ja Tanssiralli-katselmusten sekä Saa tanssia! -teoksen osallistujalla ja esiintyjällä pitää olla SottiisiMoves-passi. 

 Osallistumismaksun maksaneet voivat ostaa edullisia bussilippuja sekä ruokailu- ja majoituspaketteja.


Vain osallistujille

Ruokailut
alkaen 8,50 €

Ruokailupaketti perjantaista sunnuntaihin 30 €

Osallistujana voit varata ennakkoon ruokailuja tarpeesi mukaan. Lounaan ja päivällisen hinta on 8,50 € / kpl ja iltapalan 6 € / kpl. Ruokailupaketti perjantaista sunnuntaihin 30 € maksaa (kaksi lounasta ja kaksi päivällistä). Vain osanottajille.

Yhteismajoitus
alkaen 20€

20 € / yksi yö
35 € / kaksi yötä


Majoitus järjestetään kouluilla eri puolilla kaupunkia. Tiloissa ei ole järjestäjän puolesta patjoja, tyynyjä tai peitteitä. Majoituksen hintaan sisältyy aamupala. Majoituskoulut tarkentuvat ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Vain osanottajille.

Bussilippu

Hinta 10 €

Osallistujana voit ostaa edullisen matkalipun Tampereen joukkoliikenteen busseihin eli Nysseihin koko tapahtuman ajalle. Matkalipun hinta on 10 € / hlö (aikuiset ja lapset). Alle 7-vuotiaat matkustavat maksutta toisen matkustajan mukana. Vain osanottajille.

Tampereen joukkoliikenne

Hotellimajoitus 

Omenahotelli (Hämeenkatu 7):

33 € / hlö neljän hengen huoneessa / yö
42 € / hlö kolmen hengen huoneessa / yö
54 € / hlö kahden hengen huoneessa / yö
106 € / hlö yhden hengen huoneessa / yö
Majoitus ei sisällä aamiaista. Vain osallistujille.

 

Scandic Tampere Koskipuisto

69,50 € / hlö kahden hengen huoneessa / yö
119 € / hlö yhden hengen huoneessa / yö
Majoitus sisältää aamiaisen hotellissa. Varaukset osoitteesta www.scandichotels.fi ilmoittautumisen yhteydessä saadulla alennuskoodilla. Huoneita rajoitettu määrä. Vain osanottajille.

Peruutusehdot

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa 15.9.2020 jälkeen sairastumisen tai äkillisen perustellun esteen vuoksi, osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset ruokailu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset. 

Omenahotellimajoituksen voi perua kuluitta 4.9.2020 asti, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan huonevarauksen hinta kokonaan. 

Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan viranomaismääräyksen tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistumismaksun maksanut on oikeutettu saamaan takaisin lyhentämättöminä Suomen Nuorisoseuroille maksamansa osallistumismaksut, majoitukset, ruokailut ja bussiliput. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen paivi.hoppu@nuorisoseurat.fi