Osallistumismaksut

Koko tapahtuman ajaksi 
40 € / henkilö
Päiväksi 
30 € / henkilö
Alle 7-vuotiaat
(vuosina 2013-2017 syntyneet)
25 € / henkilö
Alle 2-vuotiaat ja tätä nuoremmat
(vuosina 2018-2020 syntyneet)
Maksutta

Osallistumismaksu sisältää SottiisiMoves-tapahtumapassin, jolla on vapaa pääsy kaikkiin tapahtuman tilaisuuksiin.

Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden Moves- ja/tai Tanssiralli-katselmuksiin sekä Saa tanssia! -teokseen. Jokaisella Moves- ja Tanssiralli-katselmusten sekä Saa tanssia! -teoksen osallistujalla ja esiintyjällä pitää olla SottiisiMoves-passi. 

Osallistumismaksun maksaneet voivat ostaa edullisia bussilippuja sekä ruokailu- ja majoituspaketteja.

Osallistumispassin liittyy myös etuja!

  • Särkänniemessä vietetään SottiisiMovesin aikaan Karmivaa karnevaalia, jossa huvipuistoilun lisäksi on tarjolla monenlaisia jännittäviäkin karnevaalielämyksiä. SottiisiMovesin osallistujille hinta ennakkoon on 20 € (norm. portilta 29,90 €). Etu on voimassa 16.-17.10.2020. Tilaukset etukäteen 2.10. mennessä paivi.hoppu(at)nuorisoseurat.fi.

  • Tapahtuman tiimellyksessä voi tutustua myös maailman ainoaan Muumimuseoon, joka sijaitsee Tampere-talossa. Lipun hinta SottiisiMovesin osallistujille on 10 € (norm. 13 €). Alennuksen saa tapahtumapassia näyttämällä Muumimuseon lipunmyynnissä ja etu on voimassa 16.-18.10.2020.


Vain osallistujille

Ruokailut
alkaen 8,50 €

Kahden lounaan ja kahden päivällisen ruokailupaketti 30 €
Osallistujana voit varata ruokailuja torstain päivällisestä alkaen. Lounaan ja päivällisen hinta on 8,50 € / kpl ja iltapalan 6 € / kpl. Ruokailupaketti, joka sisältää kaksi lounasta ja kaksi päivällistä, maksaa 30 €. Huom! Torstaille varattavissa päivällinen, ei iltapalaa. Vain osanottajille.
Lataa viikonlopun ruokalista

Yhteismajoitus
alkaen 20€

20 € / yksi yö
35 € / kaksi yötä

50 € / kolme yötä
Majoitus järjestetään kouluilla eri puolilla kaupunkia. Tiloissa ei ole järjestäjän puolesta patjoja, tyynyjä tai peitteitä. Majoituksen hintaan sisältyy aamupala. Majoituskoulut tarkentuvat ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Vain osanottajille.

Bussilippu

Hinta 10 €

Osallistujana voit ostaa edullisen matkalipun Tampereen joukkoliikenteen busseihin eli Nysseihin koko tapahtuman ajalle. Matkalipun hinta on 10 € / hlö (aikuiset ja lapset). Alle 7-vuotiaat matkustavat maksutta toisen matkustajan mukana. Vain osanottajille.

Tampereen joukkoliikenne

Peruutusehdot

Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa 15.9.2020 jälkeen sairastumisen tai äkillisen perustellun esteen vuoksi, osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset ruokailu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset. 

Omenahotellimajoituksen voi perua kuluitta 4.9.2020 asti, jonka jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan huonevarauksen hinta kokonaan. 

Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan viranomaismääräyksen tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistumismaksun maksanut on oikeutettu saamaan takaisin lyhentämättöminä Suomen Nuorisoseuroille maksamansa osallistumismaksut, majoitukset, ruokailut ja bussiliput. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen paivi.hoppu@nuorisoseurat.fi