MEDIALLE

Hyvät median edustajat,
sivun alalaidassa 31.3. tiedote SottiisiMoves tapahtumasta, ja sen siirtämisestä syksyyn 2020. Ilmoitamme uuden ajankohdan, heti kun sen tiedämme.

Tänä vuonna Pispalan Sottiisi Ja Nuori Kulttuuri -tapahtumat pitävät yhteiset syntymäpäiväjuhlat syksyllä 2020.
Tapahtumassa yhdistyvät valtakunnallinen Nuori Kulttuuri Moves -tanssikatselmus ja kansainvälinen kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali Pispalan Sottiisi. SottiisiMoves 2020 on kaikille tanssista ja folkista kiinnostuneille avoin tanssin ja musiikin juhla, jossa erilaiset tyylit ja tekijät kohtaavat. Pispalan Sottiisi ja Movesia edeltänyt Nuorison taidetapahtuma järjestettiin kumpikin ensimmäisen kerran 1970, joten tapahtumat täyttävät tänä vuonna 50 vuotta.  Tapahtuman teemana on Saa tanssia!

Tapahtumakokonaisuuden järjestää Suomen Nuorisoseurat yhdessä Tampereen kaupungin kanssa. 

AKKREDITOINTI
Mikäli haluat akkreditoitua SottiisiMovesiin kirjoittavaksi / juttua tekeväksi toimittajaksi, voit tehdä sen sähköpostilla osoitteeseen maarit.saarelainen@nuorisoseurat.fi 
Akkreditoiduttuasi saa SottiisiMoves -passin, joka oikeuttaa SottiisiMovesin konsertteihin ja tapahtumiin. Esiintyjien haastattelupyynnöt voit tehdä tiedottaja Maarit Saarelaisen kautta.

Maarit Saarelainen
Tiedottaja/ Information and Media Relations
Suomen Nuorisoseurat / Pispalan Sottiisi
Puh. + 358 (0) 50 595 7874 (työ/work)
Puh. +358 (0) 40 356 1991 (privat/ private)
www.nuorisoseurat.fi

SOTTIISIMOVES  2020 -TAPAHTUMAN SIIRRETÄÄN  SYKSYYN 2020
Tiedote 31.3. klo 14.00

SottiisiMoves 2020 on Suomen Nuorisoseurojen järjestämä tanssin ja musiikin tapahtuma, jossa Pispalan Sottiisi ja Nuori Kulttuuri juhlistavat Tampereella 50-vuotista taivaltaan. Vuoden teemana on Saa Tanssia! mikä tarkoittaa, että tällä festivaalilla todellakin aivan kaikki saavat halutessaan tanssia.

Valtioneuvoston viimeisimpien päätösten mukaisesti koronapandemian aiheuttamia rajoitustoimia jatketaan monilla eri osa-alueilla toukokuulle saakka. SottiisiMoves 2020 -tapahtuma haluaa toimia vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä. Tästä johtuen Suomen Nuorisoseurat on päättänyt käynnistää valmistelut SottiisiMoves 2020 -tapahtuman siirtämiseksi kesäkuun puolestavälistä myöhempään ajankohtaan. Uutta järjestämisajankohtaa haetaan tulevalta syksyltä ja se ilmoitetaan huhtikuun aikana. 
 
”Meille on tärkeintä järjestää tapahtuma, jossa huomioidaan ihmisten turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät tekijät. Koronapandemian pitkittyessä mahdollisesti kesään saakka emme halua ottaa riskiä tässä asiassa. Uskomme kuitenkin, että tilanne tulee kehittymään parempaan suuntaan, ja haluamme järjestää juhlan, jossa kaikilla on mahdollisuus nauttia hienoista elämyksistä.”, kertoo Suomen Nuorisoseurojen toimialajohtaja Jukka Heinämäki

SottiisiMoves 2020 -tapahtuman ohjelman keskeiset osat ovat lasten ja nuorten Moves- ja Tanssiralli-katselmukset, Saa tanssia! -paritanssiproduktio sekä eri puolilla kaupungin keskustaa järjestettävät konsertit ja tilaisuudet.  

Kiitämme saamastamme kannustuksesta!   

Lisätietoja:   
Suomen Nuorisoseurat/ Pispalan Sottiisi  
Toimialajohtaja   
Jukka Heinämäki   
Puh. 050 526 8957   
jukka.heinamaki@nuorisoseurat.fi  www.sottiisimoves2020.fi  www.nuorisoseurat.fi  

Uusimmat tiedotteet