MEDIALLE

Hyvät median edustajat, sivun alalaidassa 16.4. julkaistu tiedote SottiisiMoves 2020 tapahtuman siirtämisestä syksyyn. Uusi ajankohta on 16.-18.10.2020

Tänä vuonna Pispalan Sottiisi Ja Nuori Kulttuuri -tapahtumat pitävät yhteiset syntymäpäiväjuhlat syksyllä 2020.
Tapahtumassa yhdistyvät valtakunnallinen Nuori Kulttuuri Moves -tanssikatselmus ja kansainvälinen kansantanssin ja kansanmusiikin festivaali Pispalan Sottiisi. SottiisiMoves 2020 on kaikille tanssista ja folkista kiinnostuneille avoin tanssin ja musiikin juhla, jossa erilaiset tyylit ja tekijät kohtaavat. Pispalan Sottiisi ja Movesia edeltänyt Nuorison taidetapahtuma järjestettiin kumpikin ensimmäisen kerran 1970, joten tapahtumat täyttävät tänä vuonna 50 vuotta.  Tapahtuman teemana on Saa tanssia!

Tapahtumakokonaisuuden järjestää Suomen Nuorisoseurat yhdessä Tampereen kaupungin kanssa. 

AKKREDITOINTI
Mikäli haluat akkreditoitua SottiisiMovesiin kirjoittavaksi / juttua tekeväksi toimittajaksi, voit tehdä sen sähköpostilla osoitteeseen maarit.saarelainen@nuorisoseurat.fi 
Akkreditoiduttuasi saa SottiisiMoves -passin, joka oikeuttaa SottiisiMovesin konsertteihin ja tapahtumiin. Esiintyjien haastattelupyynnöt voit tehdä tiedottaja Maarit Saarelaisen kautta.

Maarit Saarelainen
Tiedottaja/ Information and Media Relations
Suomen Nuorisoseurat / Pispalan Sottiisi
Puh. + 358 (0) 50 595 7874 (työ/work)
Puh. +358 (0) 40 356 1991 (privat/ private)
www.nuorisoseurat.fi

SOTTIISIMOVES  2020 -TAPAHTUMA 2020 UUSI AJANKOHTA 16.-18.10.2020

Tiedote julkaistu 16.4.2020 klo 13

Kesäkuun puolestavälistä syksylle siirretyn SottiisiMoves 2020 -tapahtuman uusi ajankohta on 16.-18.10.2020. Tampereella toteutettava festivaali on Suomen Nuorisoseurojen järjestämä tanssin ja musiikin tapahtuma, jossa Pispalan Sottiisi ja Nuori Kulttuuri juhlivat 50-vuotista taivaltaan.  
 
Erinomaiset tilat festivaalille tarjoaa Tampere-talo, josta tanssi ja musiikki levittäytyvät ympäri kaupunkia. Ohjelman keskiössä ovat lasten ja nuorten Moves- ja Tanssiralli-katselmukset sekä Saa tanssia! -kansanomaisen paritanssin juhlaproduktio.

Oman lisävärinsä tapahtumaan tuovat Suomen Kansanmusiikkiliiton keväältä peruttu Samuelin Poloneesi -kansanmusiikkitapahtuma sekä Tampereella samaan aikaan järjestettävä suomalais-ugrilaisten kansainvälistä sukukansanpäivää juhliva Sugrifest

”Haluamme tuoda ihmisille hyvää mieltä ja tekemisen riemua. SottiisiMoves 2020 -tapahtumassa ovat edustettuina kaikki tanssilajit polskasta hip hoppiin. Vuoden teema Saa tanssia! tarkoittaa, että tällä festivaalilla kaikki saavat halutessaan tanssia.”, kertoo Suomen Nuorisoseurojen toimialajohtaja Jukka Heinämäki. 

 Vallitseva poikkeustilanne ja kevään katkokset tanssin harrastustoiminnassa huomioidaan myös SottiisiMoves 2020 valmisteluissa. Tapahtuman ilmoittautumisaikaa jatketaan elokuun loppuun saakka ja keväältä peruuntuneisiin Moves-aluekatselmuksiin ilmoittautuneille tanssiryhmille varataan mahdollisuus ilmoittautua myös valtakunnalliseen SottiisiMoves-katselmukseen.  

Lisätietoa:  www.sottiisimoves2020.fi   

 SottiisiMoves 2020 -tapahtuman valmisteluissa seurataan koronapandemian kehittymistä edelleen ja toimitaan jatkossakin vastuullisesti vallitsevien säädösten mukaisesti.  

Lisätietoja:   
Suomen Nuorisoseurat/ Pispalan Sottiisi  
Toimialajohtaja 
   Jukka Heinämäki   
Puh. 050 526 8957    
jukka.heinamaki@nuorisoseurat.fi   
www.sottiisimoves2020.fi   
www.nuorisoseurat.fi  
 Suomen Nuorisoseurat on maamme merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija, jonka toimintaan osallistuu 40 000 jäsentä. SottiisiMoves 2020 -tapahtuma yhdistää Pispalan Sottiisin kansainvälisen kansantanssifestivaalin ja valtakunnallisen Nuori Kulttuuri Moves-tanssikatselmuksen.    

 

Uusimmat tiedotteet