Maailman tuulia -konsertti

Pähiät. Kuva: Elena Vuoksiola.

Tullikamarin Pakkahuone 
La 18.6. klo 2022 
 

Santasport Lapin Urheiluopiston tanssialan opiskelijat esittävät tanssiteatteriteoksen Rovaniemen markkinoilla 22. Teos kertoo kuuluisista Rovaniemen markkinoista, jotka ovat tuoneet jo 1800-luvulta lähtien Lappiin uudet innovaatiot, laatu- ja luksustuotteet sekä viihdettä että eksotiikkaa. 
Lue käsiohjelma tästä.

Oululainen Pähiät esittää konsertissa teoksen Omakuva. Elena Vuoksiolan teos on saanut inspiraationsa Ellen Thesleffin ja Helene Schjerfbeckin omakuvista. Teos on omistettu jokaiselle, joka on joskus miettinyt, kelpaanko minä ihan vaan näin. 
 
Lue käsiohjelma tästä.

Siepakat Junior on energinen, tavoitteellinen ja innostunut ryhmä nuoria tanssijoita. Heidän ohjelmistoonsa kuuluvat niin perinteiset kansantanssit, läntinen ja itäinen perinnealue sekä nykykansantanssi. Ryhmä esittää Tommi Semerin koreografioimat ja Jukka Hannulan säveltämät teokset Kruga ja Kasutska sekä Siina Toimelan koreografian Kaamoksen taikaa. Teoksen musiikin on säveltänyt Julius Sarajärvi. 
Lue käsiohjelma tästä.

Unkarilainen kansantanssiryhmä Kis Malom Tánccsoport esittää konsertissa unkarilaisia, perinteisiä kansantansseja.
Lue käsiohjelma tästä.

Konsertissa saadaan myös musiikillinen tervehdys Fest Afrika -festivaalilta. Cheza Ngoma ja Menard Mpondas esittävät teoksen WARRIOR. Teos kertoo naisista, jotka jäävät kotiin, kun sota syttyy ja miehet joutuvat lähtemään taisteluun. 
Lue käsiohjelma tästä.

Tullikamarille esteetön kulku.

Liput: 20€/10€ (lapset alle 16 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet. Alle 7-v. Ilmaiseksi). 
Lippupisteestä ja Tiketistä 
www.lippupiste.fi 
www.tiketti.fi 
tai Sottiisi-passilla.  

Ennakkolipunmyynti päättyy tuntia ennen esitystä ja ovilipunmyynti aukeaa tunti ennen esitystä.